servicii DDD Home harta site | ro | en      
     servicii dezinsectie igiena ireprosabila
cautare produse:
Acces user:
dezinsectie, deratizare
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
servicii deratizare
Am fost informat(ă) despre Politica de Confidenţialitate si de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru promovare: oferte, noutaţi, recompense.
pentru activitaţi promoţionale: concursuri, reclame, publicitate
servicii dezinsectie
     Noutati:RSS Evenimente importante DDD
Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv
(2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie
(2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Coabitanti fara voia dumneavoastra?
(2014-09-06)
Deparazitarile - tratamentul necesar pentru a indeparta "musafirii" nepoftiti...

Certificari:

>>Evenimente importante

Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv (2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Intotdeauna a existat tendinta de a nu da importanta agresiunii tacute a vietatilor, din imediata vecinatate a locatiilor unde locuim sau ne desfasuram activitatea, de a incerca a se lua masuri decat atunci cand afacerea sau propria sanatate sunt deja grav afectate de astfel de daunatori, pe care, de multe ori, nu ii tratam cu atentia cuvenita unor dusmani redutabili [socant: vezi video ].

Cei peste 10 ani de experienta in acest domeniu atat de complex, servicii profesionale D.D.D. (Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie) ne indreptateste sa va sfatuim ca intotdeauna este mai bine sa preveniti decat sa tratati: un studiu recent al PCO (Pest Control Operators) a aratat ca insectele zburatoare (muste, tantati, molii, musculite de vin, de fructe, etc.) reprezinta un risc mai mare pentru siguranta alimentelor decat o fac gandacii, sobolanii si soarecii la un loc, motiv pentru care controlul insectelor zburatoare este o cerinta legala in toate restaurantele, zonele de productie si ambalare a alimentelor, reprezentand un capitol important din cadrul HACCP.

In urma unor teste si sondaje realizate, recomandam clientilor nostri capcanele de insecte UV cu placa adeziva (fly killere), solutia sigura, igienica, ecologica si discreta pentru controlul insectelor zburatoare, ce ne pot periclita atat afacerea, cat si sanatatea. Aceste capcane insecte UV, cu placa adeziva, cunoscute si sub denumirea de insect killere-e, fly killer-e sau distrugatoare insecte zburatoare cu placa adeziva, sunt proiectate pentru mediul in care trebuie combinat eficienta si design-ul. Este eficient in lupta impotriva insectelor zburatoare si totodata este un obiect estetic, cu un design placut.

Cum functioneaza produsul?
Insectele zburatoare (tantari, muste, musculite, etc.) sunt atrase de lumina UV a tuburilor speciale si de componentele aromatice ale placii adezive. Insectele sunt capturate imediat ce ating placa adeziva ale capcanei cu ultraviolete, fara a exista riscul sa fie „aruncate" in afara unitatii. Tuburile UV se inlocuiesc la 12 luni, de regula la inceputul sezonului cald. Placile adezive trebuie schimbate de indata ce toata suprafata este acoperita cu insecte. De obicei acestea se schimba odata la 1 luna dar nu mai tarziu de 2 luni.

Cu sigutanta v-ati intrebat care este diferenta dintre capcanele UV de insecte cu placi adezive si cele cu grila electrificata
...
Principala diferenta dintre cele 2 tipuri de unitati este ca cele din urma folosesc o grila de voltaj ridicat pentru a ucide insectele instantaneu prin electrocutare. Insectele care ating grila vor cadea apoi moarte - dezintegrate intr-o tavita care va fi golita regulat pentru a preveni contaminarea aerului cu bacterii. Capcanele cu grila nu pot ucide insectele zburatoare mici deoarece acestea zboara printre grile. Ele nu pot fi folosite in zonele de preparare a alimentelor pentru a evita riscul ca insectele ce explodeaza si nu sunt retinute in interiorul unitatii sa contamineze alimentele. Diferitele tipuri de capcane UV cu placi adezive sunt folosite pentru a retine toate insectele, fie ele mici sau mari, intacte pentru identificare si monitorizare si pentru a respecta cerintele HACCP. Acestea sunt silentioase, discrete, igienice, se intretin usor si au o eficienta maxima.

Iata, la concret, beneficiile capcanelor UV cu placa adeziva, create special pentru capturarea insectelor zburatoare:

  • Discret - Modele diverse, special create pentru spatii cu inalte exigente estetice unde controlul insectelor trebuie sa fie discret; insectele capturate nu sunt lasate la vedere. Optional unitatile pot fi vopsite in diverse culori pentru a se potrivi cu decorul dumneavoastra.
  • Eficienta maxima - mult mai eficient in capturarea insectelor zburatoare mici (musculitele de vin, de fructe etc.) - avantaj fata de capcanele cu grila electrica.
  • Silentios - nu face zgomot la prinderea insectelor. Clientii dumneavoastra au parte de o atmosfera relaxanta, fara sa fie deranjati de sunete nedorite.
  • Ecologic - nu foloseste otravuri sau substante chimice.
  • Igiena totala - spre deosebire de capcanele UV cu grila electrica, cand utilizati capcanele UV adezive nu exista pericolul ca insecta sa fie aruncata in afara aparatului, eliminand astfel pericolul infestarii. Reprezinta solutia profesionala si igienica pentru zonele sensibile, cum ar fi cele de preparare si depozitare a alimentelor.
  • Constructie metalica rigida - capcanele de insecte cu ultraviolete si placa adeziva sunt realizate din componente si materiale de inalta calitate, asigurandu-le o fiabilitate si o durata de viata ridicata.
  • Intretinere usoara - au masca rabatabila ce asigura o intretinere usoara si rapida. Nu aveti nevoie de instrumente speciale pentru a schimba tuburile sau placa adeziva atunci cand este nevoie.
  • Placi adezive superioare - asigura capturarea insectelor de dimensiuni mici si mari pastrandu-le intacte.
  • Garantie HACCP - capcanele UV adezive sunt ideal in domeniul agro alimentar.
  • Garantie 24 luni.

Aveti, mai jos, o serie de modele de capcane pentru insecte zburatoare UV adezive/Insect killer-e cu placa adeziva, pe care compania noastra vi le pune la dispozitie, la preturi promotionale. Preturile nu contin TVA, iar promotia este valabila pana la 31 august.

*Important: Produsele pot fi livrate oriunde in tara!

FLY PRO 40W

Capcana UV FLY PRO 40W

Stoc: Disponibil                                                      

Contacteaza-ne! Date contact companie Derati Serv

Pentru mai multe detalii - vezi fisa tehnica  Fisa tehnica capcana UV FLY PRO

Pret promotional: 99 EURO   87 EUR

Material: otel vopsit alb.
Dimensiuni: 618 mm x 298 mm x 165 mm.
Tuburi: actinice 2 x 20W.
Placi adezive: 1 buc. in interior.
Acoperire: 125 mp pe perete.
Instalare: pe perete cu dibluri si holsuruburi - in diverse pozitii.
Tinta: muste, tantari, insecte zburatoare.
Utilizare: pentru spatiile publice, spatii porductie din sectorul alimentar, farmaceutic, Ho.Re.Ca.; exemple: hoteluri, restaurante, cafenele/baruri, gradini/terase acoperite, locuinte, birouri, bucatarii, fast-food-uri, abatoare/carmangerii, magazine alimentare/supermarket-uri, fabrici alimente, fabrici panificatie, etc.
Alte tipuri de modele existente de capcana adezive FLY PRO, pentru insecte zburatoare: FLY PRO 16S, FLY PRO 30S, FLY PRO 30W, FLY PRO 40S, FLY PRO 80S, FLY PRO 80W;
diferentele le poti regasi in fisa tehnica a produsului.

Mentiune: Daca nu sunteti hotarat, care dintre modele se pliaza pe domeniul dumneavoastra de activitate, specialistul nostru va sta cu placere la dispozitie, cunoscand toate particularitatile produselor: 0753 066 1870753 066 187 sau ionut.constantinescu@derati-serv.ro

 FLY PRO 80W 

Capcana UV FLY PRO 80W

Stoc: Disponibil                                               

Contacteaza-ne! Date contact companie Derati Serv                                         
Pentru mai multe detalii
- vezi fisa tehnica
Fisa tehnica capcana UV FLY PRO                                                     

Pret promotional: 109 EURO   96 EUR

Material: otel vopsit alb.
Dimensiuni: 618 mm x 298 mm x 165 mm.
Tuburi: actinice 2 x 40W.
Placi adezive: 1 buc. in interior.
Acoperire: 250 mp pe perete.
Instalare: pe perete cu dibluri si holsuruburi - in diverse pozitii.
Tinta: muste, tantari, insecte zburatoare.
Utilizare: pentru spatiile publice, spatii porductie din sectorul alimentar, farmaceutic, Ho.Re.Ca.; exemple: hoteluri, restaurante, cafenele/baruri, gradini/terase acoperite, locuinte, birouri, bucatarii, fast-food-uri, abatoare/carmangerii, magazine alimentare/supermarket-uri, fabrici alimente, fabrici panificatie, etc.
Alte tipuri de modele existente de capcana adezive FLY PRO
, pentru insecte zburatoare: FLY PRO 16S, FLY PRO 30S, FLY PRO 30W, FLY PRO 40S, FLY PRO 40W, FLY PRO 80S, diferentele le poti regasi in fisa tehnica a produsului.

Mentiune: Daca nu sunteti hotarat, care dintre modele se pliaza pe domeniul dumneavoastra de activitate, specialistul nostru va sta cu placere la dispozitie, cunoscand toate particularitatile produselor: + 40 753 066 187 sau ionut.constantinescu@derati-serv.ro

FLY ONDA 30S

Insect killer UV FLY ONDA 30S

Stoc: Disponibil                                                                                                                                                              
Contacteaza-ne! Date contact companie Derati Serv                                   

Pentru mai multe detalii
- vezi fisa tehnica
  Fisa tehnica capcana UV FLY PRO

Pret promotional: 112 EURO   98 EUR

Material: inox.
Dimensiuni: 540 mm x 150 mm x 330 mm.
Tuburi: actinice/quantum 2 x 15W.
Placi adezive: 1 buc. in interior.
Acoperire: 80 mp pe perete.
Instalare: pe perete cu dibluri si holsuruburi.
Tinta: muste, tantari, insecte zburatoare.
Utilizare: pentru spatiile publice, spatii porductie din sectorul alimentar, farmaceutic, Ho.Re.Ca.; exemple: hoteluri, restaurante, cafenele/baruri, gradini/terase acoperite, locuinte, birouri, bucatarii, fast-food-uri, abatoare/carmangerii, magazine alimentare/supermarket-uri, fabrici alimente, fabrici panificatie, etc.
Mentiune: Daca nu sunteti hotarat, care dintre modele se pliaza pe domeniul dumneavoastra de activitate, specialistul nostru va sta cu placere la dispozitie, cunoscand toate particularitatile produselor: 0753 066 1870753 066 187 sau ionut.constantinescu@derati-serv.ro

FLY ONDA 30W

Insect killer UV FLY ONDA 30W

Stoc: Disponibil                                                                                                                                                

Contacteaza-ne! Date contact companie Derati Serv  

Pentru mai multe detalii - vezi fisa tehnica  Fisa tehnica capcana UV FLY PRO

Pret promotional: 78 EURO   69 EUR

Material: otel vopsit alb.
Dimensiuni: 540 mm x 150 mm x 330 mm.
Tuburi: actinice/quantum 2 x 15W.
Placi adezive: 1 buc. in interior.
Acoperire: 80 mp pe perete.
Instalare: pe perete cu dibluri si holsuruburi.
Tinta: muste, tantari, insecte zburatoare.
Utilizare: pentru spatiile publice, spatii porductie din sectorul alimentar, farmaceutic, Ho.Re.Ca.; exemple: hoteluri, restaurante, cafenele/baruri, gradini/terase acoperite, locuinte, birouri, bucatarii, fast-food-uri, abatoare/carmangerii, magazine alimentare/supermarket-uri, fabrici alimente, fabrici panificatie, etc.
Mentiune: Daca nu sunteti hotarat, care dintre modele se pliaza pe domeniul dumneavoastra de activitate, specialistul nostru va sta cu placere la dispozitie, cunoscand toate particularitatile produselor: 0753 066 1870753 066 187 sau ionut.constantinescu@derati-serv.ro

FLY NICE 30W

Insect killer UV FLY NICE 30W

Stoc: Disponibil                                                                                                                                                                                           

Contacteaza-ne!  Date contact companie Derati Serv 

Pentru mai multe detalii - vezi fisa tehnica  Fisa tehnica capcana UV FLY PRO

Pret promotional: 72 EURO   63 EUR

Material: otel vopsit alb cu pulberi, in camp electrostatic.
Dimensiuni: 712 mm x 223 mm x 224 mm.
Tuburi: actinice/quantum 2 x 15W.
Placi adezive: 1 buc. in interior.
Acoperire: 60 mp pe perete.
Instalare: pe perete cu dibluri si holsuruburi.
Tinta: muste, tantari, insecte zburatoare.
Utilizare: pentru spatiile publice, spatii porductie din sectorul alimentar, farmaceutic, Ho.Re.Ca.; exemple: hoteluri, restaurante, cafenele/baruri, gradini/terase acoperite,
locuinte, birouri, bucatarii, fast-food-uri, abatoare/carmangerii, magazine alimentare/supermarket-uri, fabrici alimente, fabrici panificatie, etc.
Mentiune: Daca nu sunteti hotarat, care dintre modele se pliaza pe domeniul dumneavoastra de activitate, specialistul nostru va sta cu placere la dispozitie, cunoscand toate particularitatile produselor: 0753 066 1870753 066 187 sau ionut.constantinescu@derati-serv.ro

FLY FOOD 30W

Insect killer UV FLY FOOD 30W

Stoc: Disponibil                                                                                                                      
Contacteaza-ne!  Date contact companie Derati Serv 

Pentru mai multe detalii - vezi fisa tehnica  Fisa tehnica capcana UV FLY PRO

Pret promotional: 82 EURO   72 EUR 

Material: otel vopsit alb cu pulberi, in camp electrostatic.
Dimensiuni: 475 mm x 75 mm x 405 mm.
Tuburi: actinice/quantum 2 x 15W.
Placi adezive: 1 buc. in interior.
Acoperire: 80 mp pe perete.
Instalare: pe perete cu dibluri si holsuruburi.
Tinta: muste, tantari, insecte zburatoare.
Utilizare: pentru spatiile publice, spatii porductie din sectorul alimentar, farmaceutic, Ho.Re.Ca.; exemple: hoteluri, restaurante, cafenele/baruri, gradini/terase acoperite, locuinte, birouri, bucatarii, fast-food-uri, abatoare/carmangerii, magazine alimentare/supermarket-uri, fabrici alimente, fabrici panificatie, etc.
Mentiune: Daca nu sunteti hotarat, care dintre modele se pliaza pe domeniul dumneavoastra de activitate, specialistul nostru va sta cu placere la dispozitie, cunoscand toate particularitatile produselor: 0753 066 1870753 066 187 sau ionut.constantinescu@derati-serv.ro

FLY SOFT 30S

Insect killer UV FLY SOFT 30S

Stoc: Disponibil                                                                                                                                                                                                                                
Contacteaza-ne!  Date contact companie Derati Serv 

Pentru mai multe detalii -vezi fisa tehnica
  Fisa tehnica capcana UV FLY PRO

Pret promotional: 105 EURO  93 EUR 

Material: inox.
Dimensiuni: 390 mm x 175 mm x 130 mm.
Tuburi: actinice/quantum 2 x 15W.
Placi adezive: 1 buc. in interior.
Acoperire: 60 mp pe perete.
Instalare: pe perete cu dibluri si holsuruburi.
Tinta: muste, tantari, insecte zburatoare.
Utilizare: pentru spatiile publice, spatii porductie din sectorul alimentar, farmaceutic, Ho.Re.Ca.; exemple: hoteluri, restaurante, cafenele/baruri, gradini/terase acoperite, locuinte, birouri, bucatarii, fast-food-uri, abatoare/carmangerii, magazine alimentare/supermarket-uri, fabrici alimente, fabrici panificatie, etc.

Mentiune: Daca nu sunteti hotarat, care dintre modele se pliaza pe domeniul dumneavoastra de activitate, specialistul nostru va sta cu placere la dispozitie, cunoscand toate particularitatile produselor: 0753 066 1870753 066 187 sau ionut.constantinescu@derati-serv.ro


home | despre noi | produse | servicii | cariere | intrebari frecvente | biroul de presa | contact | stiati ca? | solicitare date personale | termeni si conditii | politica de confidentialitate
Web Design & Branding: Media AD Matters