servicii DDD Home harta site | ro | en      
     servicii dezinsectie igiena ireprosabila
cautare produse:
Acces user:
dezinsectie, deratizare
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
servicii deratizare
Am fost informat(ă) despre Politica de Confidenţialitate si de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru promovare: oferte, noutaţi, recompense.
pentru activitaţi promoţionale: concursuri, reclame, publicitate
servicii dezinsectie
     Noutati:RSS Evenimente importante DDD
Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv
(2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie
(2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Coabitanti fara voia dumneavoastra?
(2014-09-06)
Deparazitarile - tratamentul necesar pentru a indeparta "musafirii" nepoftiti...

Certificari:

>>Evenimente importante

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie (2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Intr-un context economic atat de fragil, cand grijile si stresul va guverneaza viata, am decis sa venim in intampinarea dvs. cu solutii, anticipand si prevenind pericole majore sau daune substantiale, ce va pot tulbura afacerea sau chiar sanatatea, pe care daunatori de genul: gandaci, soareci, sobolani, insecte de orice fel sau microbi, le pot provoca.

Intotdeauna a existat tendinta de a nu da importanta cuvenita agresiunii tacute a vietatilor, din imediata vecinatate a locatiilor unde locuim sau ne desfasuram activitatea, de a incerca a se lua masuri decat atunci cand afacerea sau propria sanatate sunt deja grav afectate de astfel de daunatori, pe care, de multe ori, nu ii tratam cu atentia cuvenita unor dusmani redutabili. Nu stii de ce poate fi in stare un soarece/sobolan? [socant: vezi video].

Fie ca doriti o deratizare sobolani, deratizare soareci, dezinsectie gandaci, desinsectie muste, tantari sau alte insecte care va pericliteaza sanatatea su sau afacerea, suntem o firma cu o experienta de peste 9 ani in servicii profesionale de deratizare si dezinsectie, ce poate oricand oferi solutii la problemele cu care va confruntati.

Protejati-va afacerea si sanatatea dumneavoastra cu sprijinul serviciilor noastre si pastrati-ne datele de contact in arhiva dumneavoastra. 

Detalii PROMOTIE:

La un contract anual pentru pachetul de servicii de dezinsectie si deratizare, beneficiati de 7% discount.  

* Pentru suprafete mai mari de 10.000 de mp, beneficiati de facilitati suplimentare, in functie de particularitatile domeniului dvs. de activitate.

De asemeni, serviciile noastre de dezinsectie si deratizare pot fi contracte si individual, la preturi avantajoase. Ca sa va convingeti, nu ramane decat sa ne solicitati o oferta de pret. Pentru orice intrebari, programari sau evaluari, va stam cu placere la dispozitie, mai ales ca, in perioada 1 MAI - 31 IULIE, puteti beneficia de consultanta gratuita si mai mult decat atat, de discount-uri substantiale.

*Nota: pentru nelamuriri, informatii suplimentare si ofertare, va rugam sa ne contactati!


home | despre noi | produse | servicii | cariere | intrebari frecvente | biroul de presa | contact | stiati ca? | solicitare date personale | termeni si conditii | politica de confidentialitate
Web Design & Branding: Media AD Matters