servicii DDD Home harta site | ro | en      
     servicii dezinsectie igiena ireprosabila
cautare produse:
Acces user:
dezinsectie, deratizare
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
servicii deratizare
Am fost informat(ă) despre Politica de Confidenţialitate si de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru promovare: oferte, noutaţi, recompense.
pentru activitaţi promoţionale: concursuri, reclame, publicitate
servicii dezinsectie
     Noutati:RSS Evenimente importante DDD
Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv
(2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie
(2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Coabitanti fara voia dumneavoastra?
(2014-09-06)
Deparazitarile - tratamentul necesar pentru a indeparta "musafirii" nepoftiti...

Certificari:

Biroul de presa

Considerati aceasta rubrica fereastra noastra larg deschisa spre exterior. Pentru ca nu ne poate fi indiferent tipul de mediu de afaceri in care ne desfasuram activitatea, cat de sanatoasa este societatea in care traim, cat de mult cunoastem unii despre activitatea celorlalti si considerand ca o societate informata este si o societate evoluata, ne asumam responsabilitatea sa va tinem la curent cu tot ceea ce apare nou in munca noastra, in acest domeniu al serviciilor DDD (dezinsectii, deratizari si dezinfectii) si al igienei ireprosabile, dar mai ales, cu ceea ce facem noi pentru ca mediul de afaceri sa devina unul cat mai sanatos, preocupandu-ne 100% de satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

1. Evenimente importante:

Considerand ca un client informat este si un client castigat, ne asumam responsabilitatea sa va tinem la curent cu tot ceea ce apare nou in domeniul serviciilor de D.D.D. din punct de vedere legislativ, dar mai ales cu ceea ce facem noi ca mediul de afaceri sa devina unul cat mai sanatos, preocupandu-ne 100% de satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

2. Presa despre noi:

Deoarece ne desfasuram activitatea pe teritoriul a 16 judete, ne declaram deschisi ideii de a oferi informatii despre activitatea noastra profesionala, tuturor vehicolelor media locale sau nationale interesate sa ne cunoasca.

* NOTA: deoarece ne intereseaza sa circule numai informatii corecte, daca doriti sa cunoasteti si alte informatii in afara de ceea ce gasiti in rubricile "Departamentului nostru virtual" de Relatii Publice, va invitam sa ne contactati la...

Ce reprezinta RSS ?

Inainte de toate invitam pe toti partenerii din presa si toti colaboratorii interesati constant de informatii despre noi si aria noastra de expertiza, sa urmeze instructiunile de mai jos.

RSS (Really Simple Syndication fost Rich Site Summary) este o aplicaþie XML conformã cu specificaþiile RDF de la W3C (cei care au inventat internetul) si este extensibilã via XML si/sau RDF. 

Am integrat aceasta optiune tocmai pentru ca folosind RSS puteti primi foarte usor informatii de pe site-ul nostru si o multime de alte site-uri care au integrate asemenea softulete, informatii de genul: stiri, noutati sau sumaruri, dumneavoastra putând prelucra în mod automat informatiile primite.

Cum poate fi utilizat serviciul RSS?

Pentru a beneficia de serviciile RSS, aveti nevoie de un software destinat citirii informatiilor RSS. Exista un numar mare de aplicatii software pentru RSS, cele mai multe dintre ele fiind gratuite. Programele disponibile sunt aplicatii tip desktop care pot fi descarcate si instalate pe computerul personal. Noi va recomandam http://www.feedreader.com/

Care sunt avantajele RSS?

> Eficienta de a primi notificari atunci cand pe website-urile alese de dumneavoastra, precum http://www.derati-serv.ro/, apar noutati din domeniul de interes selectat. 
> castigati timp, astfel, in locul vizitelor repetate pentru a cauta noutati din domeniul de interes, RSS-ul va trimite informatiile automat. 

Alegand o anumita categorie se poate obtine URL-ul RSS asociat, care va fi vizibil in campul "Address" din browser-ului tau. Se copiaza acest URL si se urmeaza instructiunile pentru a putea configura aplicatia RSS utilizata.

 

home | despre noi | produse | servicii | cariere | intrebari frecvente | biroul de presa | contact | stiati ca? | solicitare date personale | termeni si conditii | politica de confidentialitate
Web Design & Branding: Media AD Matters