servicii DDD Home harta site | ro | en      
     servicii dezinsectie igiena ireprosabila
cautare produse:
Acces user:
dezinsectie, deratizare
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
servicii deratizare
Am fost informat(ă) despre Politica de Confidenţialitate si de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru promovare: oferte, noutaţi, recompense.
pentru activitaţi promoţionale: concursuri, reclame, publicitate
servicii dezinsectie
     Noutati:RSS Evenimente importante DDD
Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv
(2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie
(2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Coabitanti fara voia dumneavoastra?
(2014-09-06)
Deparazitarile - tratamentul necesar pentru a indeparta "musafirii" nepoftiti...

Certificari:

>>Despre noi

Experienta

DERATI SERV este o companie  nascuta ca marca inregistrata, in anul 2005, care impreuna cu Deep Serv, Alpinism Serv si Ges Construct face parte din grupul de interese economice, Grup DEEP SERV G.I.E. Desprinderea a aparut ca o necesitate a unui management corespunzator atat al afacerii, cat si al comunicarii directe catre publicul tinta. Echipa noastra a capatat in cei 12 ani de apartenenta la compania Deep Serv, ca si divizie specializata in servicii profesionale D.D.D. (Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie), experienta necesara si suficienta pentru a crea un trend, un brand puternic.

Grup DEEP SERV G.I.E., brand-ul umbrela, ne-a dat nastere ca si parte extrem de importanta si necesara ofertarii unui portofoliu de servicii specializate in D.D.D., alaturi de serviciile de alpinism utilitar, constructii civile si serviciile profesionale de curatenie civila si industriala, pe care deja le executam cu mare succes.

Serviciile D.D.D. presupun, fara discutie, o mare responsabilitate. Noi ne intalnim aproape zilnic cu situatii dificile si inedite, in care daunatorii, insectele si microbii pot produce, uneori, dezastre ireparabile, pagube si imbolnaviri extrem de periculoase pentru cei care sunt expusi unor asemenea situatii. Din acest motiv, pentru noi, asumarea responsabilitatii este un lucru important si necesar.

Pentru acest lucru trebuie sa fii instruit si foarte atent, deoarece fiecare client este un caz cu particularitati si auspicii diferite. Trebuie sa inovezi, sa ai incredere in cunostintele acumulate si mai ales sa gasesti solutii, dar inainte de toate trebuie, sa rezolvi problema clientului, executandu-i serviciul intr-un mod ireprosabil. De ce ireprosabil? Pentru ca asa trebuie sa fie igiena, pentru ca sub acest motto ne educam angajatii, lucru confirmat si garantat de experienta noastra in acest domeniu, alaturi de sloganul cu care ne mandrim: "igiena ireprosabila"!* NOTA: Daca vrei sa afli ce inseamna "igiena ireprosabila", asteptam mai intai invitatia de a face o evaluare tehnico-financiara la fata locului si a stabili in functie de conditiile obiectivului, dimensiunea provocarii. Lucrarile executate si partenerii, credem noi, ne recomanda cel mai bine...

home | despre noi | produse | servicii | cariere | intrebari frecvente | biroul de presa | contact | stiati ca? | solicitare date personale | termeni si conditii | politica de confidentialitate
Web Design & Branding: Media AD Matters