servicii DDD Home harta site | ro | en      
     servicii dezinsectie igiena ireprosabila
cautare produse:
Acces user:
dezinsectie, deratizare
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
servicii deratizare
Am fost informat(ă) despre Politica de Confidenţialitate si de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru promovare: oferte, noutaţi, recompense.
pentru activitaţi promoţionale: concursuri, reclame, publicitate
servicii dezinsectie
     Noutati:RSS Evenimente importante DDD
Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv
(2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie
(2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Coabitanti fara voia dumneavoastra?
(2014-09-06)
Deparazitarile - tratamentul necesar pentru a indeparta "musafirii" nepoftiti...

Certificari:

Intrebari frecvente (FAQ):

1. Intrebarea:

Ma numesc Padureanu Gheorghe si am un depozit de cereale situat chiar la marginea localitatii. Nu mai trebuie sa zic ce probleme intampin din cauza rozatoarele si ce pierderi sufar din cauza lor. Puteti sa-mi rezolvati problema?


Raspunsul:

Domnule Gheorghe Padureanu, de asemenea cazuri noi ne-am lovit de nenumarate ori, cumuland experienta nece-sara unei solutionari cat mai eficiente. In primul rand este necesara realizarea unei analize strategice a tuturor surselor de pericol, a cauzelor, a focarelor si evident, ulterior, a celor mai eficiente mijloace de a rezolva aceasta problema. Avand in vedere ca depozitul dumneavoastra este situat la marginea localitatii, si prin urmare este simplu de dedus ca este pozitionat in plin camp, iar tipul de daunatori il cunoastem deja (soarecii si sobolanii), al doilea pas este realizarea unei bariere de intoxicare la 50m distanta de gardul ce delimiteaza obiectivul. Trebuie precizat ca pentru acest caz, se fac 3-4 bariere de acest tip (in camp, la gard, in exteriorul cladirii si in interior). In exterior, in statiile de intoxicare, se recomada utilizarea unor rodenticide autocoagulante, iar in interior, capcane adezive pentru capturarea lor, evitandu-se in acest fel descompunerea.
Un asemenea tip de problema, care va afecteaza in mod vizibil buna functionare si evolutie a afacerii, trebuie indubitabil tratata cu maxima seriozitate si profesionalism, iar pentru acest lucru, noi va stam la dispozitie, capabili sa facem fata oricarei provocari, oricarui tip de problema, indiferent de complexitatea acesteia.2. Intrebarea:

Ma numesc Mircea Tudor si m-ar interesa sa stiu, cum imi pot da seama daca pe platforma industriala sunt focare de reproducere a daunatorilor si in ce masura sunt necesare dezinsectii sau deratizari periodice?


Raspunsul:

Domnule Mircea Tudor, de cele mai mai multe ori, acesti daunatori care va pot periclita afacerea si productia stau in locuri ferite de raza noastra de perceptie si din acest motiv, foarte multi clienti au ramas surprinsi de ceea ce am descoperit la fata locului, rezultatele dupa tratamentele specifice de deratizare, dezinsectie sau deparazitare, dupa caz, fiind evidente. Daca vedeti cateva furnici, gandaci sau alte insecte, precum si un singur soarece, atunci puteti fi sigur ca aveti o problema, deoarece prietenii lor pot misuna prin locuri in care dvs. nu-i puteti vedea. Netratand problema corespunzator, apeland la specialisti in domeniu, ce pot interveni cu servicii profesionale de deratizare si dezinsectie, aceasta se poate transforma rapid intr-o adevarata criza.3. Intrebarea:

As dori sa va intreb daca animalele de companie sunt in siguranta in timpul si dupa procesul de deparazitare sau chiar in timpul altor interventii DDD (dezinsectii, deratizari), daca substantele folosite nu reprezinta un pericol pentru acestea? Dinica Iulia


Raspunsul:

Stimata domna Dinica Iulia, nu exista niciun motiv de ingrijorare in privinta sigurantei animalelor de companie deoarece cantitatea de solutie activa cu care ar putea intra in contact sau inghitita este foarte mica, ceea ce nu poate duce la infestare/otravire si in plus, substantele, folosite de compania noastra in timpul tratamentelor specifice de deparazitare, deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, fac parte din grupele III si IV, de toxicitate; prin urmare nu reprezinta un pericol pentru prietenii nostri necuvantatori.4. Intrebarea:

Solutiile chimice folosite in timpul interventiilor DDD pot afecta sanatatea noastra? Patrascu Silviu


Raspunsul:

Nu! Nu va afecteaza in niciun fel. Asa cum am mai precizat, substantele chimice folosite in timpul acestor interventii DDD (dezinsectii, deratizari, dezinfectii sau deparazitari, dupa caz) sunt special concepute pentru a fi folosite in spitale, scoli si alte locuri publice si sunt autorizate si omologate in Romania de Ministerul Sanatatii si al Familiei, Institutul de Sanatate Publica, in conformitate cu legislatia UE, ele facand parte din grupele de toxicitate III si IV, grupe care nu sunt periculoase pentru sanatatea omului.5. Intrebarea:

Ma numesc Malureanu Octavian si as dori sa aflu daca reprezinta sau nu un pericol sa ramanem in incinta cladirii in timpul tratamentului de dezinsectie sau deratizare?


Raspunsul:

Nu se va intampla nimic, insa recomandam sa parasiti incinta in timpul tratamentului de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie si sa aerisiti bine incaperea timp de 3 ore inainte de a reveni. Avand in vedere ca organismul fiecaruia poate reactiona diferit la aceste substante folosite in timpul tratamentelor DDD, chiar daca nu reprezinta un pericol si de obicei, este vorba doar de un disconfort pe care acestea il pot provoca, este preferabil sa fim precauti si ne sfatuim clientii sa nu ramana pentru o durata indelungata in incinta locuintei, in timpul acestor interventii.6. Intrebarea:

Am descoperit zilele trecute un focar de furnici si alte cateva insecte daunatoare in casa si am decis sa apelez la dvs., o companie specializata in servicii DDD, pentru o dezinsectie de urgenta, insa am o ingrijorare vis-à-vis de sanatatea mamei mele care locuieste cu mine si sufera de astm. Va fi aceasta afectata in vreun fel?

.
Raspunsul:

Pentru a evita producerea unei crize de astm recomandam ca persoana in cauza sa nu fie prezenta in timpul tratamentului de dezinsectie!

.

7. Intrebarea:

Cat de des ar trebui sa apelez la serviciile dvs. DDD? Tanjala Mihai


Raspunsul:

Este dificil sa va dau un raspuns, intrucat totul depinde de gradul de infestare si despre tipul acesteia (insecte, rozatoare, paraziti, etc.). Lasati-ne datele dvs. si va vom contacta a doua zi, pentru a va face o evaluare, la fata locului, a problemelor existente si a masurilor ce trebuie luate, respectiv tipurile de de tratamente necesare: dezinsectii, deratizari, dezinfectii sau deparazitari, dupa caz, precum si periodicitatea acestora.8. Intrebarea: Pentru tratamentele de dezinsectie si deratizare prezentati vreo garantie ca voi scapa de daunatori? Cernea Dragos

.
Raspunsul:

Nu! Nu pot fi garantate deoarece nu cunoastem gradul de infestare, tipul de daunatori, zona perimetrala in care se incadreaza obiectivul dvs., domeniul de activitate specific, etc. Obligativitatea noastra consta in a evalua si monitoriza la concret toate aspectele mai sus mentionate si sa facem un plan de deratizare si dezinsectie prin stabilirea mai multor treceri de atac in functie de gradul de infestare astfel incat sa distrugem focarele si daunatorii pe masura reproducerii lor.9. Intrebarea:

Pentru tratamentele de dezinsectie si deratizare prezentati vreo garantie ca voi scapa de daunatori? Harsu Robert


Raspunsul: Nu ! Nu pot fi garantate deoarece nu cunoastem gradul de infestare, tipul de daunatori, zona perimetrala in care se incadreaza obiectivul dvs., domeniul de activitate specific, etc. Obligativitatea noastra consta in a evalua si monitoriza la concret toate aspectele mai sus mentionate si sa facem un plan de deratizare si dezinsectie prin stabilirea mai multor treceri de atac in functie de gradul de infestare astfel incat sa distrugem focarele si daunatorii pe masura reproducerii lor.

10. Intrebarea:

Solutia folosita in timpul tratamentului de dezinsectie imi va pata covorul sau alte zone in care va fi aplicata? Harsu Maria
.
Raspunsul:

Nu, emulsiile folosite la dezinsectii nu pateaza. Sunt emulsii reziduale pe baza de apa ce nu contin solventi puternici care ar putea afecta covorul dvs.

11. Intrebarea:


Ma numesc Chermus Catalin si as dori sa stiu, avand in vedere ca doresc sa renovez cladirea in care locuiesc, cand ar fi cel mai indicat sa apelez la dvs. pentru un tratament de dezinsectie, inainte sau dupa renovare?

.
Raspunsul:


Sugeram ca tratamentul de dezinsectie sa fie facuta dupa ce ati terminat de renovat, respectiv o trecere inainte de asezarea covoarelor, tablourilor, mobilierului,etc. si daca este cazul si mai apar insecte, o trecere dupa a amenajare spatiului.

home | despre noi | produse | servicii | cariere | intrebari frecvente | biroul de presa | contact | stiati ca? | solicitare date personale | termeni si conditii | politica de confidentialitate
Web Design & Branding: Media AD Matters