servicii DDD Home harta site | ro | en      
     servicii dezinsectie igiena ireprosabila
cautare produse:
Acces user:
dezinsectie, deratizare
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
servicii deratizare
Am fost informat(ă) despre Politica de Confidenţialitate si de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru promovare: oferte, noutaţi, recompense.
pentru activitaţi promoţionale: concursuri, reclame, publicitate
servicii dezinsectie
     Noutati:RSS Evenimente importante DDD
Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv
(2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie
(2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Coabitanti fara voia dumneavoastra?
(2014-09-06)
Deparazitarile - tratamentul necesar pentru a indeparta "musafirii" nepoftiti...

Certificari:

>>Despre noi

Misiunea

Misiunea noastra - igiena ireprosabila!

Ati avut vreodata curiozitatea sa investigati ce se intampla in microuniversul din jurul dumneavoastra, cum ar fi la locul de munca, atat ziua, dar mai ales atunci cand toate luminile se sting? V-ati studiat mainile la microscop macar o data dupa ce ati atins 3 obiecte la serviciu? Noi de atatea cazuri ne-am lovit, incat ne-am insusit cu mare responsabilitate toate cunostintele si abilitatile, ca de la inceput sa combatem orice "atentator" la sanatatea partenerilor nostri si a societatii in care traim.

Ce intelegem noi prin responsabilitate, atunci cand oferim servicii complexe D.D.D. (dezinsectie, deratizare si dezinfectie)? In primul rand inceperea fiecarei lucrari prin analizarea strategica a tuturor surselor de pericol, a cauzelor/ focarelor si evident, ulterior, a celor mai eficiente mijloace de a crea un mediu sanatos.

Precauti si responsabili, ne asiguram ca nici una din interventiile noastre sa nu se transforme intr-un alt pericol, utilizand substante toxice, poate la fel de periculoase ca si insectele, celelalte tipuri de daunatori si microbii. Acest lucru il garantam prin abordarea unor practici ecologice, prin atestarea conform standardelor europene, afiliindu-ne la Asociatia Nationala a Operatorilor de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie (A.N.O.D.D.D.) si la orice asociatie s-ar cere pentru a demonstra ca misiunea noastra este igiena ireprosabila, reprezentand nu doar un simplu slogan, ci insasi promisiunea noastra de onoare.
 
Va invitam, prin urmare, sa participati la o demonstratie gratuita "antitero" asupra a tot ceea ce atenteaza asupra sanatatii dumneavoastra, a bunei functionari a organizatiei pe care o conduceti, iar  pentru acest lucru va stam cu place-re la dispozitie in perioada imediat urmatoare. Astfel, veti descoperi ca lista tuturor clientilor nostri este si lista clientilor multumiti.
 
Asadar, ne-am inarmat cu lupe, lasandu-le drept garantie tuturor partenerilor pentru a tine sub control orice potential pericol, fiind pregatiti in orice moment pentru a face fata oricarei provocari.
 
Mai multe si interesante studii de caz veti afla la prima noastra intalnire, iar pana atunci "ofiterul de serviciu antitero" va sta cu placere la dispozitie la: + 40 237 232 127 sau +40 744 698 689, pentru orice "alarma" ati avea.
 
 
 
Cu toata consideratia,
Catalin PRESCURA
Director General* NOTA: daca toate acestea nu sunt de ajuns si doriti sa vedeti cum se desfasoara in realitate o zi de prestari servicii de dezinfectie, deratizare si dezinfectie, nu ramane decat sa ne contactati...

home | despre noi | produse | servicii | cariere | intrebari frecvente | biroul de presa | contact | stiati ca? | solicitare date personale | termeni si conditii | politica de confidentialitate
Web Design & Branding: Media AD Matters