servicii DDD Home harta site | ro | en      
     servicii dezinsectie igiena ireprosabila
cautare produse:
Acces user:
dezinsectie, deratizare
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
servicii deratizare
Am fost informat(ă) despre Politica de Confidenţialitate si de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar că am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru promovare: oferte, noutaţi, recompense.
pentru activitaţi promoţionale: concursuri, reclame, publicitate
servicii dezinsectie
     Noutati:RSS Evenimente importante DDD
Nu rata cea mai recenta promotie Derati Serv
(2015-05-07)
Afla cum poti scapa de insectele zburatoare igienic, ecologic si discret...

Promotie la serviciile de Deratizare si Dezinsectie
(2015-05-01)
Vara aceasta debuteaza cu o PROMOTIE foarte atractiva pentru companii...

Coabitanti fara voia dumneavoastra?
(2014-09-06)
Deparazitarile - tratamentul necesar pentru a indeparta "musafirii" nepoftiti...

Certificari:

Stiati ca?:

1. Soarecii si Sobolanii:

► Bolile raspandite de rozatoare au ucis mai bine de 10 milioane de oameni in ultimii 100 de ani. Iata cu cine va impartiti locuinta! Vezi video - click pe imagine!

Filmulet invazie sobolani

►... distrugerile provocate de sobolani nu sunt doar in randul alimentelor si nu doar pentru a se hrani? Da play in filmuletul de mai jos, pentru a vedea un experiment incredibil:

►... cercetarile efectuate au demonstrat ca in marile orase ale lumii densitatea sobolanilor este cel putin egala cu cea a locuitorilor? Teoretic, trebuie, prin urmare, sa apreciem ca in Bucuresti traiesc aproximativ 1.5-2 milioane de sobolani;

►... un sobolan poate consuma 60-100g alimente pe zi, deci 22-36 kg pe an? Inmultind acest consum cu 1.5-2 milioane exemplare rezulta pierderi impresionante de 33-54 mii tone alimente pe an. Este drept ca aceste cantitati de alimente nu sunt sustrase in intregime numai din alimentatia omului pentru ca sobolanii se hranesc si pe seama resturilor menajere. Tot atat de adevarat este ca atunci cand patrund in camari, pivnite sau depozite, sobolanii strica si fac inutilizabile pentu om mai multe alimente decat consuma. Daca sunt infometati, sobolanii nu se dau in laturi sa atace si sa devoreze animalele mici din gospodarie. In afara pagubelor la alimente, rozatoarele sunt in stare sa distruga prin roadere cabluri telefonice sau electrice, conducte de canalizare, etc., ceea ce poate determina grave accidente;
►... rozatoarele si in special sobolanii sunt deosebit de rezistenti si agili, fiind greu de oprit? Se catara cu abilitate in partile superioare ale cladirilor, sapa galerii subterane, strabat orice instalatie de canalizare, gauresc cu usurinta usi si pereti. Ei au o putere de migrare rar intalnita la alte specii de animale. Rozatoarele reusesc toate acestea, fiind inzestrate cu un deosebit simt de iscusinta datorita puternicului lor instinct de conservare si cu o dentitie avand o rezistenta si conformatie speciala, capabila a asigura roaderea chiar si a materiilor foarte dure;
... organele de simt sunt bine dezvoltate la rozatoare, la sobolani simtul mirosului fiind foarte dezvoltat, la soareci simtul gustativ iar la orbete mirosul si auzul? In general, toate rozatoarele au simtul de orientare bine dezvoltat, putand sa-si regaseasca cuibul chiar atunci cand sunt duse la distanta de 2-3 km. Rozatoarele sunt lipsite de sistem termoregulator normal, iar modificarea temperaturii mediului le determina variatia temperaturii corpului, deoarece nu-si pot mentine nivelul constant de 30-40 grade C. Compensarea pierderilor de energie, in urma proceselor metabolice intense, se realizeaza prin consumul mare de cereale, alimente, furaje etc., consum ce poate atinge 50-80% din greutatea corporala a rozatorului, spre deosebire de mamiferele mari la care consumul de hrana este de numai 5-10%. Daca temperatura mediului creste in decurs de 2-3 ore pana la 35-36 grade C, temperatura corpului la soarece creste pana la 44-45 grade C si animalul moare pe loc prin soc termic;
... in timpul iernilor gerose, unele specii de rozatoare (sobolani si soareci) se strang in colonii familiale, in cuiburi comune, pe sub stocuri, clai sau depozite de furaje, pentru a-si mentine un climat necesar, prin incalzirea reciproca a corpului?
... rozatoarele nu pot trai fara apa mai mult de 24-30 de ore? Astfel sobolanii isi ataca puii, iar masculul isi ataca uneori femela.
... rozatoarele se stabilesc de obicei in locuri unde au sursa de hrana, de apa si sunt ferite de prezenta si atacul dusmanilor lor naturali?
deratizari sobolani ... unele specii sunt higrofile, dezvoltandu-se foarte bine in conditii de umiditate excesiva (sobolanul cenusiu), iar altele sunt xerofile dezvoltandu-se foarte bine in locuri foarte uscate (sobolanul negru)?
... rozatoarele sunt cele mai raspandite mamifere (reprezinta o treime din fauna globului, iar statisticile arata ca pagubele provocate de acestea la nivelul unei localitati cu o populatie de peste 300.000 de locuitori sunt de minim 1.000.000 euro/an)? soarecii si sobolanii polueaza, distrug, pot afecta instalatii sau diferite spatii, provocand astfel pierderi importante;
... atat soarecii cat si sobolanii reprezinta o sursa foarte periculoasa de transmitere a unor boli precum trichineloza, antraxul, febra aftoasa, bruceloza, toxiinfectii alimentare etc.? Se recomanda blocarea accesului in subsol cu gratii pentru a nu intra pisici, caini, tratament de deratizare impotriva sobolanilor si de dezinsectie pentru a stopa extinderea si pentru a extermina total invazia;
... sobolanii pot sta treji doua saptamani? Investigatii privind efectul deprivarii de somn asupra organismului s-au realizat si asupra animalelor. Astfel, psihologul Allan Rechtschaffen de la Laboratorul Universitatii din Chicago a aratat ca sobolanii pot sta treji doua saptamani, insa aceasta deprivare de somn cauzeaza inevitabil moartea. In cadrul experimentului sau, sobolanii erau inchisi intr-o cusca în formt de disc, sub care se afla un bazin cu apa. Pentru a impiedica adormirea sobolanilor, cercetatorul a conectat sobolanilor un instrument de masurare a undelor creierului. In momentul in care aparatul inregistra adormirea sau atipirea lor, discul incepea sa se roteasca, cauzand lovirea sobolanilor de perete si amenintarea cu caderea in apa. Dupa aproximativ doua saptamani, sobolanii au murit, moartea acestora fiind asociata cu un hipermetabolism al intregului organism;
.

2. Tantarii:

►... cu toate ca pana acum nu s-a dovedit stiintific ca tantarii pot transmite virusul HIV, a fost insa constatat si dovedit ca acestia pot Dezinsectii_tantaritransmite boli grave precum encefalita virala, malarie etc. Tantarii sunt un real disconfort public manifestat prin zgomot si muscaturi dar mai ales acesta este un agent patogen. In ultima perioada se inregistraza cazuri constante de meningo-encefalita, cu ceva timp in urma fiind si riscul unei epidemii.
►... tantarul femela poate supravietuii chiar luni de zile pe perioada iernii, aceasta perioada fiind propice pentru eliminarea lor si prevenirea invaziilor de vara. Acestia se pot refugia in spatii inchise si umede precum subsoluri, canale, pivnite etc.
►... sediul de incubare al tantarilor sunt apele statatoare, fiind necesare 7 zile pentru incubarea acestora. Femela este cea care inteapa oamenii si animalele pentru a-si asigura necesarul de sange.
Masculul se hraneste numai cu nectar din plante.
..

3. Moliile:

dezinsectii_molii

►...sunt specii de fluturi de dimensiuni reduse care depun larve ce ataca diferite produse vegetale sau animale (obiecte de lana, blanuri, boabe de cereale, faina, fructe etc.)?
.
.

4. Viespiile:

                               
Dezinsectii_albine
►...sunt foarte periculoase in preajma zonelor publice dat fiind efectul neplacut al intepaturilor, acestea continand venin? Multe persoane nu stiu ca sunt alergice la veninul de viespe, astfel o intepatura sau mai multe le pot fi fatale.

5. Puricii:

deparazitari_purici►...Cu cat se intervine mai tarziu impotriva lor, prin deparazitari specifice, cu atat acestia se inmultesc, iar procesul de eliminare este mai lung si mai anevoios? Sunt musafirii nepoftiti care creaza cele mai mari neplaceri. Se recomanda salubrizarea zonelor din jurul locuintelor si canalizarilor si deparazitari din timp. Apar foarte des in complexe de contructie (santiere). Un tratament cat mai timpuriu de deparazitare micsoreaza pericolul unei invazii mai greu de gestionat si eliminat.
.

6. Pleosnitele:

deparazitari_pleosnite►...una din cele mai periculoase specii de insecte sunt pleosnitele, acestea afectand direct omul? Se intalnesc in crapaturile mobilierului iar noaptea actioneaza. Acestea se ascund in paturi, peste noapte ciupind victima provocand mancarimi puternice. Mobila infestata cu plosnite trebuie in mod traditional arsa. Pentru a evita o invazie de proportii sunati cat mai repede pentru a efectua tratamente specializate de deparazitari.

7. Mustele:

►...mai mult de 100 de agenþii patogeni sunt asociati cu musca de casa inclusiv salmonela, stafilococi si alti virusi? Pentru impiedicarea imbolnavirii cu aceste boli, recomandam tratamente periodice de dezinsectie.dezinsectii_muste
►...musca de casa (musca domestica) este atat un factor de disconfort dar mai ales un veritabil purtator de boli pentru oameni si animale? In decursul a numai o luna, o singura musca poate depune peste 500 de oua in resturi menajere, gunoaie, plante in descompunere, excremente etc.
►...datorita faptului ca are numai doua aripi, aceasta se aseaza foarte des pe diferite suprafete, avand capacitatea de a transmite la fiecare contact mii de bacterii? Pentru impiedicarea imbolnavirii cu aceste boli, recomandam  dezinsectii periodice.
►...riscul crescut al transmiterii bacteriilor, virusilor si a altor boli de catre musca e datorat faptului ca acestea pot parcurge distante mari relativ repede, de la o zona de gunoi expusa in incinte domestice, locuite? Pentru impiedicarea imbolnavirii cu aceste boli, recomandam dezinsectii periodice.
►...in perioada primavara-toamna, ciclul ou-adult dureaza aproximativ o saptamana?
►...bolile ce pot fi transmise de musca de casa sunt: tuberculoza, conjunctivita, poliomielita, febra tifoida, tuberculoza, holera, lepra, diareea si dizenteria? Aceasta poate gazdui paraziti si viermi.
►...incintele calde si protejate creaza mediul propice pentru inmultirea acestora pe tot parcursul anului? Fiecare femela, in decursul a 25 de zile (durata ei de viata) depune 5-6 capsule a cate 75-100 de oua mici care in decursul a 12 ore devin larve. Dupa aceasta perioada mai dureaza 7 zile pana la aparitia adultului. Datorita faptului ca mustele se hranesc cu excremente si gunoi, acestea transfera bolile din exteriorul corpului catre interior si invers.
►...musca de gunoi este mica, neagra, stralucitoare, lunga de 4 mm? Mediul propice de dezvoltare a acestei muste este in zona gunoaielor depozitate necorespunzator. Durata de viata a acestora este de circa 10 zile.
►...musca de carne cu denumirea stiintifica de Sarcophagidae este asemanatoare unei muste de casa insa de dimensiuni cu putin mai mari caracteristic acestei muste fiind faptul ca depune pupe si nu oua in carne si in excrementele animale.

home | despre noi | produse | servicii | cariere | intrebari frecvente | biroul de presa | contact | stiati ca? | solicitare date personale | termeni si conditii | politica de confidentialitate
Web Design & Branding: Media AD Matters