Biroul de presă Derati Serv

Apariții în presă

Prin activitățile profesionale pe care le desfășurăm, Derati Serv contribuie la dezvoltarea unor comunități sănătoase, înlăturând pericolele pe care dăunătorii le generează. Abordăm practici ecologice și aplicăm principiile responsabilității sociale la nivelul companiei. De-a lungul timpului, despre o serie de activități desfășurate de către Derati Serv s-a scris și în presa națională. Periodic, vom actualiza aceste apariții în presă: familiarizarea publicului larg cu importanța serviciilor DDD rămâne unul dintre obiectivele noastre.

Monitorul de Vrancea

„Centrul de Recuperare al DGASPC de la Măicănești a fost dezinfectat în cadrul unei acțiuni caritabile realizate de compania vrânceană Derati Serv.”
AFLAȚI MAI MULTE

Centrul de la Măicănești

„Am dorit să facem un gest caritabil pentru a preveni infecția cu Covid 19 în această instituție.”
AFLAȚI MAI MULTE

Derati Serv

Igienă ireproșabilă – o lume mai sigură, mai curată, mai sănătoasă

Îmbrățișând principiile responsabilității sociale corporative, Derati Serv nu face decât să își îndeplinească misiunea. Țelul nostru, acela de a asigura o igienă ireproșabilă, acoperă întregul spectru social:

  • avem grijă de sănătatea clienților și partenerilor noștri…
  • implicit de sănătatea clienților acestora;
  • avem grijă ca angajații noștri să lucreze într-un mediu sigur, cu echipamente și produse performante, într-o echipă unită și entuziastă;
  • avem grijă de mediul înconjurător nu doar prin eliminarea dăunătorilor, ci și prin utilizarea unor substanțe profesionale de calitate, avizate de autorități, nepoluante, care nu sunt periculoase pentru om sau animale de companie.

Comunitate

Dincolo de ecologia muncii și calitatea serviciilor, ne implicăm în acțiuni caritabile, participăm la evenimente benefice pentru comunitățile locale și susținem cauze sociale. Ne punem expertiza și experiența la dispoziția celor care au nevoie!

Mediu

Utilizăm în cadrul intervențiilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție doar substanțe profesionale, avizate de către autorități și conforme cu standardele europene. Pe unde trecem, lăsăm un mediu mai curat și mai sănătos!

Doriți mai multe informații? Contactați-ne fără ezitare!
+40 721 323 889