Alătură-te echipei Derati Serv!

derati serv ddd

Toate eforturile pentru o igienă ireproșabilă.

Suntem o echipă de profesioniști, cu o vastă experiență de lucru în domeniul serviciilor de dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Derati Serv luptă pentru o igienă ireproșabilă, la nivel național, încă din anul 2005, când compania a fost înființată.

Dacă ești o persoană atentă la detalii, care pune preț pe sănătatea oamenilor și a mediului înconjurător, perfecționistă și responsabilă, dacă îți pasă de ecologia și ergonomia muncii, ne-am bucura să te cunoaștem.

Misiunea

Toate eforturile Derati Serv sunt îndreptate în această direcție » misiunea noastră este să asigurăm negreșit o igienă ireproșabilă, cu promptitudine și profesionalism.

Viziunea

Derati Serv este o companie de referință în domeniul serviciilor DDD, anticipând nevoile și maturizarea societății românești față de externalizarea serviciilor DDD.

Echipa noastră

Dacă ar fi să facem un profil al angajatului…

derati serv ddd

Putem spune despre oricare dintre colegii noștri că sunt, întâi de toate, minuțioși, responsabili, profesioniști și… bine crescuți. Punem preț pe satisfacerea nevoilor și dorințelor partenerilor noștri, iar echipa pe care am dezvoltat-o la nivel național se aliniază acestor valori în mod natural. Angajaților noștri le pasă. Le pasă de sănătatea celor din jur și de mediul înconjurător. Își doresc să lase un spațiu mai sigur și mai curat, nelăsând nici o urmă de îndoială privind calitatea muncii lor. În plus, toți colegii noștri:

  • Sunt curat îmbrăcați și în siguranță
  • Își fac treaba ireproșabil
  • Nu afectează mediul cu substanțe poluante
  • Lucrează excelent în echipă!