Dezinsecție

Aveți nevoie de servicii profesionale de dezinsecție?

Echipa Derati Serv este pregătită să intervină, indiferent de tipul de dăunători cu care vă confruntați: gândaci, ploșnițe, viespi, purici, căpușe sau acarieni, păianjeni, păduchi, muște, țânțari etc. Pe lângă starea de disconfort cauzată, insectele pot avea un impact nedorit asupra sănătății omului sau animalelor de companie. Numeroase boli contagioase, precum toxiinfecțiile alimentare, holera, dizenteria, febra tifoidă, tetanosul sau diverse parazitoze sunt transmise prin intermediul insectelor.

⚠ Nu amânați: apelați cu încredere la serviciile noastre! Realizăm intervenții pe întreg teritoriul României într-o manieră axată pe profesionalism, calitate și promptitudine!

Care este primul pas în lupta împotriva insectelor și artropodelor dăunătoare?

Pentru a putea lua măsurile necesare, în primul rând trebuie să aflați cu ce tip de dăunători vă confruntați și cât de gravă este problema. În cadrul Derati Serv, procedura începe cu o evaluare tehnico-financiară și o analiză detaliată, urmate de dezvoltarea unui plan care să aducă rezultate optime. Suntem pregătiți să intervenim – fie că este vorba de dezinsecție gândaci sau, mai specific, dezinsecție gândaci de bucătărie, ploșnițe, căpușe sau acarieni, dezinsecție purici sau păduchi, viespi, muște, țânțari sau alte insecte și artropode dăunătoare.

Ce presupune procedura de dezinsecție?

Serviciile de dezinsecție au ca scop prevenirea înmulțirii și eliminarea insectelor și artropodelor dăunătoare pentru sănătatea omului și a altor animale sau pentru culturile agricole. Procesul de dezinsecție permite, implicit, combaterea și prevenirea bolilor infecțioase și parazitare ce pot fi transmise sau chiar generate de acești dăunători. Prin serviciile oferite, Derati Serv asigură o igienă ireproșabilă pentru dvs. și pentru mediul înconjurător!

Fără riscuri. Substanțele pe care le utilizăm se aliniază practicilor ecologice, în conformitate cu normele și standardele europene, iar echipa Derati Serv este una formată din specialiști, cu o vastă experiență în domeniu, în măsură să vă scape de griji și de dăunători.

În funcție de scopul și momentul intervenției unei firme dezinsecție, putem vorbi de o procedură profilactică – în scopul prevenirii apariției și răspândirii insectelor dăunătoare sau de dezinsecție curativă – în scopul eliminării acestora. În funcție de industrie, activitatea desfășurată sau spațiu, legislația prevede o anume frecvență a procedurilor de dezinsecție. Dacă nu sunteți la curent cu aceste informații, nu trebuie decât să ne contactați, iar specialiștii noștri vă oferă îndrumarea necesară.

Timpul, o resursă prețioasă. Promptitudinea și eficiența fac parte din valorile companiei noastre: ne mobilizăm rapid, intervențiile noastre sunt eficiente, respectăm timpul partenerilor noștri și ne adaptăm programului dvs., tocmai pentru a nu vă afecta activitățile cotidiene. În funcție de suprafață, o intervenție de dezinsecție poate dura de la 30 de minute până la câteva ore. Timpul în care dvs. trebuie să stați departe de spațiul în care intervenim variază atât în funcție de dăunători, cât și în funcție de substanțele și metodele pe care le aplicăm. De exemplu, pentru dezinsecție gândaci trebuie să stați departe de spațiu până la o oră, dacă utilizăm insecticid tip gel, în timp ce pentru dezinsecție purici, spațiul rămâne părăsit timp de 4-6 ore, deoarece utilizăm dispersie apoasă. În momentul în care solicitați o intervenție din partea unei firme profesionale, este important să specificați dacă doriți o dezinsecție ploșnițe, căpușe, acarieni, gândaci sau păianjeni, dezinsecție viespi, purici sau alte tipuri de insecte dăunătoare. În funcție de acest aspect, se poate estima rapid și timpul necesar procedurii.

Derati Serv vă pune la dispoziție întreaga gamă de servicii DDD: dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Pentru o igienă ireproșabilă, vă stăm la dispoziție!

Dvs. stabiliți când este mai convenabil, iar Derati Serv intervine cu maximă eficiență!

Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Dezinsecție
Telefon: +40 721 323 889
Fax: + 40 237 232 127
S.C. DERATI SERV S.R.L.
E-mail: office@derati-serv.ro
Solicitați ofertă!