Firmă deratizare – De ce Derati Serv?

Firmă deratizare

Firmă deratizare – Derati Serv înseamnă igienă ireproșabilă. Încă din 2005!

Ne-am asumat, încă din anul 2005, în calitate de firmă deratizare, dezinsecție și dezinfecție, responsabilitatea de a le oferi clienților noștri servicii profesionale, de cea mai înaltă calitate -» servicii ireproșabile – căci doar așa ne putem raporta la igienă. Suntem o companie cu un capital 100% românesc și răspundem nevoilor tuturor segmentelor, de la casnic, la industrial.

Derati Serv este aliatul dvs. de nădejde atât în lupta împotriva dăunătorilor, cât și în demersurile preventive de combatere a acestora. Credem că o firmă dezinsecție, deratizare și dezinfecție înseamnă mai mult decât o intervenție. În menținerea siguranței și sănătății dvs., Derati Serv vă oferă un sprijin real, din toate punctele de vedere: strategic (analizăm în detaliu și găsim soluții), legislativ (vă oferim îndrumarea necesară pentru a lua măsurile legale corespunzătoare), dar și social (oferim promptitudine, respectând timpul dvs.).

Misiunea

Cu promptitudine, responsabilitate și atenție la detalii, vă scăpăm de griji și de dăunători. Misiunea Derati Serv este să asigure o igienă ireproșabilă!

Viziunea

Calitate și profesionalism. Serviciile DDD din România evoluează, iar Derati Serv, ca firmă DDD, contribuie la alinierea acestora la standardele europene.

Pentru o igienă ireproșabilă,
Derati Serv este aliatul dvs. de nădejde!

SOLICITAȚI OFERTĂ

Serviciile noastre

Derati Serv, ca firmă deratizare, dezinsecție și dezinfecție oferă servicii DDD profesionale pe întreg teritoriul României, pe tot parcursul anului, în spații exterioare sau interioare, pentru persoane fizice, juridice sau pentru instituții publice.

calendar-cover-front
igiena ireprosabila

Salvați TIMP. Scăpați de GRIJI.

Solicitați o ofertă. Beneficiați de evaluare gratuită!

Ce ne recomandă?

Misiunea noastră declarată și asumată este, așadar, să asigurăm o igienă ireproșabilă. Suntem pregătiți să venim în sprijinul dvs.!

firma-dezinsectie-1
  • Suntem prezenți la nivel național. Operăm pe tot teritoriul României, în acord cu viziunea noastră de a transforma imaginea serviciilor DDD și de a asigura servicii de calitate în domeniu.
  • Suntem disponibili non-stop. Ne puteți contacta oricând, căci nu restricționăm comunicarea în limita unui program anume. Suntem oricând pregătiți să intervenim – cu atât mai mult dacă există urgențe!
  • Oferim servicii ireproșabile. Ne ghidăm întreaga activitate profesională după acest principiu, de la relațiile pe care le dezvoltăm cu partenerii și clienții noștri, până la activitățile propriu-zise specifice pentru o firmă deratizare, dezinsecție și dezinfecție.
  • Oferim promptitudine și eficiență pentru toate segmentele de clienți, de la casnic, la industrial. Știm că timpul este una dintre cele mai prețioase resurse ale clienților noștri și respectăm acest lucru cu strictețe.

Solicitați ACUM o ofertă pentru Dezinsecție,
Deratizare sau Dezinfecție!

SOLICITAȚI OFERTĂ

O echipă de specialiști

Experiența noastră este la dispoziția dvs.

Derati Serv este o companie cu o vastă experiență pe piața serviciilor DDD din România, experiență pe care o punem la dispoziția dvs. într-o manieră axată pe calitate, profesionalism și promptitudine.

Înființată în anul 2005, ca parte a grupului de interese economice Grup DEEP SERV G.I.E, Derati Serv, ca firmă DDD (firmă deratizare, dezinsecție și dezinfecție) completează serviciile de alpinism utilitar, curățenie civilă și industrială din portofoliul brandului umbrelă.

Autorizații și certificări.

Activitatea noastră profesională se desfășoară în conformitate cu standardele și normele legale impuse de autoritățile în domeniu. Dispunem de autorizații, avize și certificări care garantează calitatea serviciilor și produselor pe care Derati Serv le utilizează.

Substanțe corespunzătoare.

Abordăm practici ecologice, conforme standardelor europene, având grijă ca intervențiile noastre să nu se transforme într-un alt pericol. Utilizăm doar produse și substanțe avizate și certificate, aparținând unor mărci de prestigiu la nivelul Uniunii Europene.

Echipă de specialiști

Suntem precauți și responsabili, minuțioși și atenți la detalii. De la evaluările tehnico-financiare, până la modalitatea de desfășurare a intervențiilor DDD, ne asigurăm că fiecare pas este executat conform rigorilor necesare. Experiența personalului nostru își spune cuvântul!

Ce spun clienții noștri?

Partenerii și clienții noștri