Deratizare

Intervențiile de deratizare fac diferența între un mediu sănătos și unul nociv pentru sănătatea dvs.

Derati Serv oferă servicii profesionale de deratizare, în toate județele din țară, conform unui program flexibil, adaptat timpului și nevoilor dvs. Suntem rapizi, eficienți și vă înlăturăm toate grijile asociate acestei probleme atât de neplăcute: prezența rozătoarelor.

Există numeroase situații în care, în anumite regiuni, boli contagioase precum toxiinfecțiile alimentare, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, gastroenterita virotică, febra aftoasă, antraxul sau alte boli mai puțin grave, sunt transmise de către șoareci sau șobolani. Pe lângă pericolul adus sănătății oamenilor și mediului, acești dăunători provoacă pagube materiale și economice ce pot fi cu ușurință evitate cu ajutorul unor proceduri efectuate de specialiști.

⚠ Nu amânați: apelați cu încredere la serviciile noastre! Știm că prezența rozătoarelor poate fi una dintre cele mai neplăcute și temute probleme din acest spectru, motiv pentru care intervenim mereu cu promptitudine și eficiență maximă!

Care este cadrul legal privind intervențiile de deratizare?

Spre deosebire de alți dăunători, când vine vorba de îndepărtarea și eliminarea rozătoarelor, vorbim de un alt nivel de complexitate. Șoarecii și șobolanii călătoresc pe distanțe mari, au o inteligență specifică și sunt cei mai mari purtători de boli și microbi. Prin urmare, deratizarea este o intervenție a cărei obligativități este stipulată în lege, iar agenților economici li se recomandă efectuarea acesteia ori de câte ori este nevoie, însă nu mai rar de o dată la șase luni. Aceste prevederi variază însă în funcție de industrie și de tipurile de activități desfășurate. Specialiștii Derati Serv sunt pregătiți să vă ofere îndrumarea legală de care aveți nevoie: nu ezitați să ne contactați!

Ce presupune procedura de deratizare?

Deratizarea reprezintă totalitatea măsurilor pe care le luăm periodic și strategic în scopul îndepărtării și eliminării rozătoarelor dăunătoare și al menținerii acestora la un nivel numeric redus. Aplicând metode și substanțe specifice, putem asigura o igienă ireproșabilă în mediul în care vă desfășurați activitățile economice sau personale, menținând sub control și prevenind răspândirea acestor dăunători.

Substanțe avizate. Derati Serv utilizează exclusiv substanțe profesionale, cu o eficiență testată, ce asigură buna desfășurare a intervențiilor. Substanțele utilizate nu pun în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor de companie.

Tipuri de deratizare. Primul pas în cadrul colaborării noastre este reprezentat de o evaluare minuțioasă a gradului de infestare, a activităților desfășurate în spațiul de interes, a rozătoarelor prezente (putem vorbi aici, așadar, de deratizare șoareci sau șobolani). În funcție de analiza făcută de specialiștii Derati Serv, vom decide cea mai bună metodă de intervenție: deratizarea chimică sau ecologică.

Pe lângă intervenția propriu-zisă, specialiștii Derati Serv sunt pregătiți să vă ofere toate informațiile necesare pentru a putea gestiona cu succes eliminarea acestor dăunători – pe termen lung!

Derati Serv vă pune la dispoziție întreaga gamă de servicii deratizare: dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Pentru o igienă ireproșabilă, vă stăm la dispoziție!

deratizare
deratizare
deratizare
deratizare
Telefon: +40 721 323 889
Fax: + 40 237 232 127
S.C. DERATI SERV S.R.L.
E-mail: office@derati-serv.ro
Solicitați ofertă!